En gæst fortæller

En gæst fortæller..

Normalt vil jeg aldrig skrive om en tantra session. Det er nemlig så svært at få stemningen, det spirituelle med.


Men jeg har jeg mødt Lotte mange gange.


Essensen i mødet med Lotte er ikke rejsen ind i din egen liderlighed, det er derimod rejsen ind i dig selv. Ind i oplevelsen af din egen nydelse, din egen oplevelse af hvad der sker i din krop, når du berøres.


Det er rejsen ind i din lyst.


I dig har du lysten og begæret. Begæret er det der tager dig den korte vej fra liderlighed til udløsning, og så stopper rejsen der. Lysten, nydelsen af din lyst, tager dig fra den udefinerlige tilstand af ønsket, om at opleve noget du ved er der, men ikke kan finde, og hen til at opdage, at du bærer så mange facetter af reaktioner og nydelse i kroppen, som du kun havde en svag ide om, eksisterede.Lever du i din lyst, lever du også i nysgerrigheden efter at finde forbindelsen mellem din selvopfattelse, indsigt og seksualitet.


Nå, men hofter fat, og til mødet med Lotte.

Du modtages i et smukt og stemningsfuldt privat hjem, hvor du først fører en samtale om dig, tantra, livet, følelser, reaktioner og naturligvis de ting du tumler med.


Dernæst tager du et bad, og iført sarong ledes du til Lottes Tempel. Et utroligt smukt og varmt rum. Der i sin atmosfære indeholder en ro, som forplanter sig til dig.


Det kan godt være en smule grænseoverskridende at skulle blotte sig for en kvinde, som man ikke skal have sex med. Du står exponeret, som du nu er skabt, helt nøgen udsat for en kvindes blik, hænder og læber. Du kan godt glemme at trække maven ind, eller forsøge at rette kalveknæene. Det er så pi------ ligemeget. Det er slet ikke det det drejer sig om.


Du ligger på en stor madras, rummet er varmt, du er nøgen, Lotte er nøgen, og smuk, og langsomt masseres, eller rettere berøres, hver eneste millimeter af din krop. Det er ikke en massage hvor udelukkende hænderne berører dig. Lotte bruger hele kroppen, det er meget tæt, meget intimt.


Det drejer sig om at gå ind i sig selv. Fornemme Lottes hænder og krop vække dine sanser, som får din krop gjort følsom på alle områder, ikke bare de sædvanlige. Du vil opdage, at blot det at Lotte stille masserer din læg, sender signaler rundt i hele kroppen. Normalt har vi et par erogene zoner, men i tantraen bliver hele kroppen erogen. Ikke erogen som i lyst til sex, men som i nydelse af egen krop.


Lotte har også sine lyster, og dem fornemmer du tydeligt under massagen. Der er ingen skam her, intet knæfald for gammeltestamentlige konventioner. Lysten er lyset, skammen dens morder.


Du sidder garanteret og hopper og spørger som mand. Masserer hun lingam, må man røre hendes yoni?


Der sker det, der kommer/opstår naturligt i en tantra. Det er naturligt at hele kroppen inddrages i massagen. Så ja, din lingam æres, røres ved, stimuleres. Der er ikke inkluderet en udløsning, men på den anden side, er den heller ikke ekskluderet. Som i al tantra, så sker der det, der sker, det der passer til stemningen og bevægelsen i det nu.


I tantraen kan man ikke forvente eller forlange noget, ligesom man ikke kan påtvinges noget.


For mig har det sværeste i tantraen været at lære/fornemme hvornår min massør indikerer ja og nej. Jeg er mildest talt ikke empatisk, men i mødet med Lotte, har jeg mødt en person, der er så tydelig, at selv en “ordblind” som jeg, kan tyde tegnene.Så min anbefaling er at du trygt kan kontakte Lotte. Smid Jante væk, glem pleaser genet. Bered dig på at være i centrum, uden at skulle yde, og vær parat til at give slip.


Bevæg dig med Lottes bevægelser, gå med ind i flowet, eller lig stille og sans, hvis du er i den lyst lige der.