Mit liv som Lotte Lykke

Lidt om Lotte Lykke

Jeg vil her fortælle en lille smule om mig selv. Hvis du har behov for at vide mere, eller er nysgerrig på mere - er du velkommen til at tage kontakt pr mail, eller spørge i samtalen inden massagen.


Først og fremmest er jeg KVINDE. Et køn som differentierer sig markant fra kønnet MAND.  

Jeg har bevæget mig omkring og i tantraens univers de sidste 10 år. Jeg er uddannet Tantramassør fra Mahamudra Institut, hvor jeg også boede fast i livs- og bofællesskab i godt et år.

Jeg bor nu et dejligt sted i Århus C.


Udover at jeg bevæger mig passioneret med møde i Tantramassage, arbejder jeg også med terapi, coaching, forskellige workshops og Yoga.


Jeg er ID Psykoterapeut, lærer, Yoga instruktør (Aerial Yoga), systemisk samtale terapeut og meditationsvejleder.


Alle mine erfaringer fra både længere og kortere uddannelser, retreats, Vipassana, udlandsrejser/ophold, kurser, samtaler samt de sidste mange år som Professionel Tantramassør gør, at jeg bevæger mig udfra et rigt grundlag af erfaring med mennesker og min egen krop.

Sanser, opmærksomhed, lyst samt intuition er enorme vejvisere i mit liv.


Jeg hviler i mig selv, og i min seksualiet - i min lyst. Jeg har hele mit liv bevæget mig i en NYSGERRIG TILGANG til det, som opstår i mig nu. Denne nysgerrighed er kilde til mange erfaringer. Og en nysgerrighed, jeg gerne, i tryghed og afspændthed inviterer dig ind i at sanse selv.


I en anderkendelse af hvad er, opstår frihed. I impuls og ikke i tanke/reflektion. En langt større og dybere frihed, end du i mødet med vores kultursamfund, konditionering og opdragelse, måske slet ikke har erfaret før.


Når først denne dør er åbnet - har jeg erfaret - ønsker ingen at lukke den igen.


Jeg byder dig velkommen til Zense°se Tantra.