Praktisk information

Tantramassagen hos mig starter med, at vi sidder i min sofa og snakker sammen. Der kan være spørgsmål du ønsker at bringe op. Der kan måske være noget fra sidste møde, du ønsker at undersøge i snakken eller der kan være noget lige nu i dit liv, du gerne vil sætte lys på, og undersøge i samtale med mig.

Alt er velkomment. Og det kan også være jeg bringer noget på bane.

Efter samtalen viser jeg dig badet. Herefter mødes vi på lejet.

Jeg leder dig, så du skal ikke tænke på, om du skal ‘gøre’ noget bestemt. Du skal blot slappe af, lade dig lede og være med ny åbenhed og nysgerrighed i opmærksomhed.

Tantramassage mødet er 2.5-3 timer inkl. samtale og bad før/efter massagen:            2500 dkr

Kontant eller ved aftale MobilePay

Der vil altid være telefonisk samtale inden første møde. Det kan også være, med baggrund i din beskrivelse for undersøgelse og interesse, at en telefonisk samtale forinden ikke viser sig nødvendigt eller som et behov – i så fald aftaler vi dét pr mail.

Afbud SKAL foreligge 24 timer før massagens start. Hvis for sent afbud opkræves det fulde beløb.