About

Jeg vil her fortælle en lille smule om mig selv. Hvis du har behov for at vide mere, eller er nysgerrig på mere – er du altid velkommen til at tage kontakt pr. mail, eller spørge i samtalen inden massagen.

Jeg har bevæget mig omkring og i Tantra de sidste 10 år. Jeg er uddannet Tantra massør og elskovslærer fra Mahamudra Institut, hvor jeg også boede fast i livs- og bofælleskab i godt et år.

Jeg bor nu i Århus C.

Udover at jeg beskæftiger mig passioneret med Tantra massage, arbejder jeg også med terapi, coaching, forskellige workshops og yoga. Jeg er ID psykoterapeut, lærer, yoga instruktør (Aerial Yoga), systemisk samtale terapeut og meditationsvejleder.

Alle mine erfaringer fra både lange og korte uddannelser, retreats, Vipassana, udenlandsrejser, kurser, samtaler samt de sidste års erfaring som professionel Tantra massør gør, at jeg bevæger mig ud fra et rigt grundlag af erfaringer med mennesker og min egen krop.

Sanser, opmærksomhed, lyst samt intuition er enorme vejvisere i mit liv.

Jeg har hele mit liv bevæget mig i en nysgerrig tilgang til det, som opstår i mig nu. Denne nysgerrighed er kilde til mange erfaringer. Og en nysgerrighed, jeg gerne, i tryghed og afspændthed, inviterer dig ind i at sanse selv.

I en anerkendelse af hvad er, opstår frihed. I impuls og ikke reflektion. En langt dybere og større frihed, end du i mødet med vores kultursamfund, opdragelse og konditionering, måske slet ikke har erfaret før.

Når først denne dør er åbnet – har jeg erfaret – ønsker ingen at lukke den igen.

JEG BYDER DIG VELKOMMEN TIL ZEN · SE  TANTRA